Filtreaza dupa

Varietatea produselor pentru iluminare artificiala include si gama de tuburi si corpuri led din care se pot alege solutii variate atat ca dimeniune a acestor tuburi si corpuri led, cat si legat de consum, putere de iluminare si temperatura de culoare pentru lumina emisa. Pentru cei care au utilizat, sau inca utilizeaza clasicele tuburi cu neon, acum este cel mai bun moment pentru trecerea la tuburi si corpuri led din noua generatie de produse.

Toate variantele propuse in categorie de tuburi si corpuri led se pot monta in spatii interioare in care temperatura ambientala se incadreaza in limite obisnuite. Acest lucru inseamna ca nu exista restrictii in a folosi iluminarea cu tuburi si corpuri led pentru acasa, tuburi si corpuri led pentru corpurile de cladire ale birourilor firmei, tuburi si corpuri led pentru magazine, tuburi si corpuri led pentru asezaminte medicale, tuburi si corpuri led pentru hale de productie marfuri sau tuburi si corpuri led pentru sali de receptie si hoteluri.

Orice concept de renovare in care se doreste instalarea de tuburi si corpuri led trebuie sa porneasca de la necesarul de iluminare. Se vor cauta valori ale emisiei de lumeni la tuburi si corpuri led in functie de consumul acestora. Un consum mai ridicat la oricare tuburi si corpuri led va distribui mai multa luminozitate, insa atunci cand nu sunt necestati speciale se pot alege tuburi si corpuri led cu un consum mai redus. In egala masura si proiectele noi de constructie pot beneficia de aportul estetic si foarte economic oferit de varietatea mare de tuburi si corpuri led care pot fi alese in functie de dimensiunile reale ale spatiilor ce trebuiesc iluminate.

Cu o lungime de circa 31cm si un consum de numai 4W aveti cea mai miniona varianta de tuburi si corpuri led care este acum disponibila in magazinul de specialitate. Constructia din aluminiu si PVC indica robustetea acestor tuburi si corpuri led pentru a fi utilizate pe termen lung. Nivelul de iluminare ajunge la 310 lumeni care vor fi distribuiti la un unghi de 120o. Cu aceste informatii stiti deja ca aceasta serie de tuburi si corpuri led se va potrivi pentru iluminarea unor spatii restranse, cum sunt holurile mici sau incintele pentru depozitare din apartamente.

In cealalta extrema sunt disponibile tuburi si corpuri led care sunt capabile de un flux luminos de 3200 de lumeni la un consum de doar 36W. Este adevarat ca dimensional sunt mai voluminoase ajungand la 120cm, insa avantajul amplasarii pe plafon reduce substantial aceasta caracteristica. Cu astfel de tuburi si corpuri led aveti 100% asigurata iluminarea unui spatiu interior de dimensiuni mari, iar amplasarea strategica a mai multor tuburi si corpuri led in aceeasi incinta va aduce maximul de beneficii legate de iluminarea moderna.

Toata gama de tuburi si corpuri led este prevazuta cu variante de alegere a temperaturii de culoare ce este perceputa de beneficiari iluminarii artificiale cu tuburi si corpuri led. Fie ca veti alege tuburi si corpuri led cu temperatura de culoare in gama alb cald, respectiv 2700-3000K, fie ca veti opta pentru montarea unor tuburi si corpuri led marcate cu temperatura de culoare din segmentul alb rece, adica 6000-6500K, rezultatul obtinut din punct de vedere al calitatii si consistentei iluminarii va ramane neschimbat. Ramane important sa cunoasteti exact destinatia pentru care vor fi utilizate spatiile iluminate cu tuburi si corpuri led pentru ca in functie de aceasta este potrivita o anumita temperatura de culoare pentru iluminare. Informatii si consultanta in aceasta privinta le puteti solicita magaznului de specialitate de unde urmeaza sa cumparati tuburi si corpuri led.