Filtreaza dupa

Efectul iluminarii cu proiectoare led este apreciat datorita concentrarii si directionarii luminii exact spre tinta care se doreste a fi foarte vizibila in intuneric. Aria de utilizare pentru proiectoare led este atat de larga incat nu se poate spune ca sunt produse care ofera lumina artificiala doar pentru un segment de utilizare. De la iluminarea cu proiectoare led a spatiilor exterioare ale proprietatilor individuale, la iluminare cu proiectoare led a aleilor de intrare spre zone rezidentiale, sau iluminarea cu proiectoare led in spatii interioare de dimensiuni mari cum sunt atelierele sau garajele si pana la iluminarea cu proiectoare led de dimensiuni reduse pentru sali de expozitie sau centre culturale, sunt cateva dintre utilizarile in care se poate pune baza pe aceste proiectoare led.

Constructia acestor proiectoare led este solida si sunt concepute special pentru a fi usor orientabile si la fel de lesne de montat. Sunt fabricate din aluminiu si sticla, iar lumina emisa de led-ul cu care sunt dotate aceste proiectoare led este concentrata si amplificata atat de forma carcasei cat si de tipul de material ce reflecta lumina. Alimentarea lor la tensiune nu comporta niciun fel de problema, pentru ca si atunci cand veti alege proiectoare led cu putere mare consumul nu va pune probleme instalatiei electrice.

Pentru confirmare, daca aveti de instalat proiectoare led pentru iluminarea unei sali cu lucrari de pictura veti folosi fara probleme proiectoare led cu valori de consum cuprinse intre 10W si pana la cel mult 100W in functie de dimensiunile lucrarilor si ale spatiului in cauza. Pentru aceste valori primiti de la proiectoare led un nivel de iluminare cuprins intre 700 de lumeni si pana la 7000 de lumeni. In mod cert intre aceste valori sunt de ales proiectoare led cu un consum mai redus si implicit cu o putere de iluminare corespunzatoare.

Daca pentru astfel de necesitati lucrurile sunt evidente, atunci cand sunt solicitari de iluminare cu proiectoare led pentru spatii deschise si cu suprafata mare, cele mai potrivite proiectoare led sunt cele care au un consum de 500W si emit un flux luminos de 17000 de lumeni. Cu siguranta ca un teren de tenis, sau un teren de sport in general, va fi perfect iluminat cu astfel de proiectoare led si beneficiarii se vor putea bucura de miscare in serile cand temperatura exterioara este potrivita pentru sport in aer liber.

In legatura cu necesitati de securitate a proprietatii, fie ea rezidentiala, fie comerciala, bazati-va pe proiectoare led cu senzor de miscare. Aceasta varianta de proiectoare led este o solutie care ofera un element supriza in cazul unei infractiuni de incalcare a proprietatii si contribuie esential la claritatea imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere. Montand proiectoare led cu senyor primiti inca un beneficiu - reducerea consumului de energie electrica in tot timpul cat senzorul nu percepe miscare in raza sa de actiune si „bateria” de proiectoare led instalate este in stand-by.

Orice proiect care include montarea de proiectoare led trebuie sa fie cu atentie pus pe hartie pentru a primi maximul de beneficii de pe urma acestor surse de iluminat. Treceti in revista toata oferta de proiectoare led si alegeti proiectoare led in functie de destinatia utilizarii. Pentru interior si spatii de mici dimensiuni folositi proiectoare led cu valori de consum mai mici, pentru sali cu dimensiuni medii cautati sa montati proiectoare led cu consumuri medii, iar pentru exterior, dar in functie de marimea si tipul utilizarii spatiilor, folositi mai degraba cateva proiectoare led din gama cu cea mai puternica iluminare.

In orice conditii de folosire, oricare produs din gama de proiectoare led aduce in primul rand confort vizual, siguranta in interiorul proprietatii sau afacerii, iar per total o solutie moderna de iluminare care poate exlude alte variante costisitoare.