Filtreaza dupa

Cu profile banda led iluminarea led este mai sigur de utilizat si i se confera un nivel ridicat din punct de vedere estetic. Aceste profile banda led sunt realizate din aluminiu, un material usor de prelucrat si cu atat mai mult usor de instalat. Chiar daca la prima vedere s-ar putea crede ca nu sunt necesare profile banda led si ca metrajul de banda led poate functiona ca atare, in realitate montand profile banda led beneficiile devin evidente.

Principala caracteristica a oricaror profile banda led este simplitatea cu care se monteaza si modalitatea rapida prin care banda led este asezata in interiorul acestora. Pentru ca exista variante de asezare a benzilor cu led, producatorii de profile banda led au desenat si produs mai multe tipuri de astfel de profile banda led. Fiecare dintre aceste modele de profile banda led acopera, la propriu, o anumita varianta de instalare pentru banda led. Prin combinarea mai multor tipuri de profile banda led, in practica se poate acoperi intreaga cladire cu astfel de siruri de banda led pozitionate aliniat si sigur in profile banda led.

Cea mai comuna forma de profile banda led este cea aplicata. Este varianta care se califica pentru aliniere perfecta in plan vertical cat si orizontal a oricarui tip de banda led doriti sa utilizati. O alta versiune de profile banda led sunt cele de tip incastrat. Acestea va permit plasarea la nivel fetei unei anumite structuri care permite patrunderea si asezarea pe toata lungimea lor a acestor profile banda led. Rezultatul apare cu un finisaj foarte bun pentru ca in parte vizibila vor ramane doar marginile de profile banda led si masca de protectie si dispersie a luminii benzii led. Zonele cu unghiuri de 90 de grade vor putea fi si ele folosite pentru montarea de banda led pentru ca aveti la indemana profile banda led de colt. La fel de simplu veti monta profile banda led inclusiv pe treptele scarilor interioare sau exterioare. Sunt profile banda led special proiectate pentru a fi pozitionare pe muchia treptelor.

Pentru efecte cu totul speciale in plan estetic in iluminarea cu banda led nu ezitati sa folositi profile banda led din gama celor care se pot suspenda. Produsul este prevazut cu toate elementele de sustinere si ancorare in plafon, prin urmare folositi-va imaginatia si creati un confort ambiental cu profile banda led asa cum va place.

In functie de proiectul pe care il veti dezolta legat de iluminarea decorativa cu banda led verificati toate variantele de profile banda led. Exista versiuni de profile banda led pentru aceeasi varianta de montaj, insa cu dimensiuni diferite in privinta adancimii, sau in privinta formei profilului din policarbonat ce aplicat peste profile banda led. Nu este exlus sa fiti multumiti si de tipul de profile banda led universale care se pot adapta destul de usor pentru mai multe situatii de montaj.

Nu in ultimul rand beneficiile includerii unor profile banda led la montarea benzilor cu led-uri ofera un nivel sporit de siguranta intregii instalatii. Chiar daca par atat de mici, sutele de led-uri produc caldura pe care aceste profile banda led o vor disipa foarte eficient. Noile profile banda led contribuie direct la functionarea intregii instalatii si multiplica durata ei de utilizare in conditii se siguranta.

Pentru alegere si montaj de profile banda led puteti lucra in regie proprie insa merita sa fiti siguri ca aveti toate sculele si materiale necesare. Altfel, este mult mai sigur sa cereti sprijin profesional magazinului de specialitate atat pentru alegerea tipului de profile banda led, cat si in privinta instalarii.