Termostat Smart Wifi Meross, alb, compatibil Alexa, Google, HomeKit

419,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Cod produs - SKU MTS200BHK(EU)
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: gratuita
  • Ridicare din Easybox: gratuita
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Produse recomadate

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Termostatul smart Meross MTS200BHK Wi-Fi vă va permite să controlați în mod convenabil temperatura apei din casa dumneavoastră. Compatibil cu cele mai populare cazane și sisteme de încălzire a apei, se remarcă prin funcționarea ușoară și comoditatea excepțională. Funcționează cu Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant și SmartThings. Se remarcă prin precizia sa de 0,5 ℃ și, prin funcția de programare, ajută la reducerea costurilor de încălzire.

Control complet

Termostatul Wi-Fi Meross MTS200BHK este modalitatea perfectă de a gestiona temperatura apei din casa ta. Dispozitivul este extrem de precis, oferă o precizie de 0,5℃ și vă permite să setați temperatura de la 5 la 35℃.

Termostatul are o funcție care detectează o fereastră deschisă - caz în care oprește automat încălzirea, ceea ce ajută la reducerea facturilor.

Utilizare simpla

Termostatul este compatibil cu Apple HomeKit, Amazon Alexa, Hey Google și Smart Things - astfel încât să puteți gestiona comod funcționarea acestuia de pe smartphone sau prin comenzi vocale. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv care rulează cel putin iOS 13.0 sau Android 6.0. Nici măcar nu trebuie să va ridicati de pe canapea pentru a schimba temperatura selectată. In plus, puteti crea programe pentru a potrivi optim funcționarea termostatului cu stilul de viață al familiei voastre.

Nota

Termostatul functioneaza cu boilere sau alte sisteme de incalzire a apei prin tevi, dar nu este compatibil cu sisteme de incalzire prin pardoseala

Detalii

SKU
MTS200BHK(EU)
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.