Termostat inteligent pentru centrală termică, WiFi Tuya, WT100 3A, Avatto

Avatto
199,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Avatto
Cod produs - SKU WT100-BH-3A
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Produse recomadate

Descriere

Termostat inteligent Avatto WT100 centrala CWU 3A Wi-Fi TUYA

Termostatul inteligent Avatto WT100 operează cazane ACM și vă permite să porniți/opriți direct sursa de alimentare a acestora pentru a furniza apă caldă pentru încălzirea spațiului. Este echipat cu un senzor NTC, care este responsabil pentru precizia temperaturii la 1°C. Are Wi-Fi încorporat și funcționează cu Tuya, Smart Life, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alice etc.

Programați funcționarea acestuia

Din aplicația Tuya sau Smart Life, puteți programa funcționarea termostatului. Dispozitivul suportă diferite setări de temperatură pentru o perioadă de 5+2/6+1/7 zile, respectiv, cu 6 moduri de timp pe zi. De asemenea, puteți utiliza modurile manual și automat.

Control convenabil

Puteți controla termostatul inteligent Avatto WT100 în 3 moduri diferite. Produsul funcționează cu aplicațiile Tuya și Smart Life, pe care le descărcați pe smartphone sau tabletă. Acest lucru vă permite să reglați funcționarea produsului, indiferent unde vă aflați. De asemenea, este posibil să controlați termostatul prin comenzi vocale - WT100 este compatibil cu Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice etc. Puteți utiliza și ecranul tactil al produsului.

Acces la cele mai importante informații

Un alt avantaj al lui Avatto WT100 este afișajul LCD. Din acesta, veți afla despre modul de funcționare setat, conectarea la rețea, temperatura setată sau blocarea de siguranță activată. În plus, termostatul afișează ora curentă. De asemenea, puteți regla luminozitatea ecranului sau îl puteți opri complet. În acest fel, aveți toate cele mai importante informații la îndemână - aruncați o privire!

Caracteristici suplimentare

Termostatul inteligent Avatto WT100 este echipat cu o blocare specială pentru copii care împiedică utilizarea dispozitivului. Acest lucru vă va împiedica să activați/dezactivați o funcție nedorită. În plus, este posibil să combinați mai multe WT100-uri în grupuri, pentru un control și mai mare. De asemenea, puteți acorda acces la dispozitiv altor membri ai gospodăriei, astfel încât fiecare dintre voi să-l controleze.

Detalii

SKU
WT100-BH-3A
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.