Telecomanda pentru echipamente RF 433MHz, 8 canale, Sonoff

Sonoff
40,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Sonoff
Cod produs - SKU RM433R2
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
  • Ridicare din Easybox: 14,99 RON
Beneficii:
  • Retur in 14 zile
  • 1% cashback
Disponibil la comanda
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Bucurați-vă de controlul simplu al dispozitivelor dvs. Telecomanda Sonoff RM433 vă permite să controlați de la distanță echipamentul selectat. Este echipata cu 8 butoane care oferă acces rapid la diverse funcții. Este extrem de ușor de instalat și configurat. Se distinge prin compatibilitatea largă cu dispozitivele Sonoff, dar și prin designul minimalist și elegant.

 

Multe caracteristici disponibile

În funcție de dispozitivul cu care asociați telecomanda, anumite butoane vor corespunde diferitelor funcții. Cu ele, nu numai că puteți porni sau opri un anumit dispozitiv, ci și, de exemplu, să reglați luminozitatea luminii sau să setați viteza ventilatorului.

 

Compatibilitate extinsa- asociere rapidă

Telecomanda este compatibilă cu multe dispozitive Sonoff. Îl puteți asocia cu ușurință, de exemplu, cu controlerul de lumină și ventilator iFan03, switch-ul 4CH Pro R2 sau intrerupatoarele din seria TX. Procesul de asociere este extrem de simplu - doar apăsați un buton! În plus, telecomanda vă permite să controlați dispozitivul asociat chiar și fără o conexiune Wi-Fi.

 

Design modern

Designul minimalist și culoarea albă clasică fac ca telecomanda să se potrivească perfect în aproape orice aranjament. Designul său modern și elegant este probabil să atragă majoritatea utilizatorilor. Dispozitivul nu numai că nu va strica decorul camerei, dar îi va evidentia subtil caracterul.

Detalii

SKU
RM433R2
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.