Switch Smart Wifi Mini-R2, 10A, Sonoff

Sonoff
[1]
47,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Sonoff
Cod produs - SKU MINIR2
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
  • Ridicare din Easybox: 14,99 RON
Disponibil la comanda
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Comutatorul inteligent Wi-Fi Sonoff MINI R2 vă oferă și mai multe posibilități de a vă gestiona casa inteligentă. În ciuda dimensiunilor sale mici, impresionează prin funcționarea puternică. Vă permite să controlați dispozitivele prin voce sau aplicație, iar datorită modului DIY îl puteți ajusta și mai bine la nevoile dvs. De asemenea, vă permite să conectați comutatoare externe. Asigură siguranța utilizării și este foarte ușor de instalat.

 

 


 

Funcționează într-o varietate de configurații

Dispozitivul poate funcționa cu diferite tipuri de comutatoare externe, cum ar fi SPDT sau NC/NO. Datorită dimensiunilor sale mici, îl puteți instala în diferite tipuri de doze sau cutii. De asemenea, este compatibil cu standardul european. Este potrivit pentru configurarea întrerupătoarelor cap-scara sau întrerupătoarelor cu revenire. MINI R2 funcționează perfect și cu iluminatul.

 


 

O aplicație care vă face viața mai ușoară

Doriți posibilități suplimentare? Utilizați aplicația eWeLink și controlați-vă dispozitivele de la distanță. De asemenea, puteți crea programe stricte de lucru pentru ei. În plus, Sonoff MINI R2 este compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant, astfel încât să vă puteți controla și echipamentul inteligent cu comenzi vocale. De asemenea, puteți crea scene inteligente avansate.

 

 


 

Partajați controlul

Acesta nu este sfârșitul posibilităților pe care vi le oferă aplicația. Puteți partaja dispozitivele selectate cu alți membri ai gospodăriei, astfel încât și ei să se bucure de telecomanda lor convenabilă. Împărtășiți controlul cu familia sau prietenii - aceștia vor aprecia șansa de a gestiona aparatele inteligente de pe smartphone-urile lor.

 

 


 

Și mai multe posibilități cu modul DIY

Utilizatorii puțin mai avansați pot personaliza în continuare comutatorul Sonoff conform așteptărilor lor. Un mod special DIY vă permite să utilizați API-ul REST pentru a conecta MINI R2 la sistemul dvs. de management inteligent deja existent.

 

 


 

Bucurați-vă de utilizare în siguranță

Sonoff MINI R2 este sigur de utilizat, ceea ce este confirmat de certificatul ANATEL. Produsul a trecut și testele de 2KV. În plus, porturile S1 și S2 au fost marcate cu gri pentru a vă ajuta să vă amintiți să nu le conectați cu un curent ridicat. Antena externă a comutatorului a fost plasată în interiorul comutatorului pentru a îmbunătăți performanța și siguranța dispozitivului.

 

Detalii

SKU
MINIR2
Categorii
Brand

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.

S
Stefan
31 mai 2023
Foare usor de montat si util.
Isi face treaba perfect, eu am montate 2 bucati unul la un cuptor electric si unul la un interupator pentru o pompa de irigat si functioneaza fara probleme de cca. 4 lubi.
Recomand cu incredere.