Switch Smart SPM-Main, pentru masurarea consumului, protectie la suprasarcina, Sonoff

Sonoff
183,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Sonoff
Cod produs - SKU SPM-MAIN
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
  • Ridicare din Easybox: 14,99 RON
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Descriere

Comutatorul inteligent Sonoff SPM-Main, care permite măsurarea consumului de energie și acceptă conectivitate atât prin Ethernet, cât și prin Wi-Fi. Poate gestiona până la 128 de canale - îl puteți combina cu până la 32 de comutatoare SPM-4Relay (cu 4 canale fiecare), care sunt disponibile pentru achiziționare separat. În plus, protecția la suprasarcină previne deteriorarea dispozitivelor dvs. Produsul este, de asemenea, foarte ușor de instalat.

 

Aplicatii multiple

Comutatorul SPM-Main își va dovedi valoarea în multe aplicații diferite. De exemplu, vă va permite să aflați câtă energie electrică folosesc chiriașii dvs. pe lună sau să aflați consumul de energie al unui centru comercial sau al unui birou. Produsul se va dovedi util și într-o sală de servere sau într-o mină de criptomonede - funcția de protecție la supraîncărcare vă va permite să evitați deteriorarea anumitor echipamente.

 

Transmisie stabila

Bucurați-vă de capacitatea de a conecta dispozitive. SPM-Main comunică cu cloud-ul prin conexiune Ethernet sau Wi-Fi. De asemenea, se conectează la comutatoarele SPM-4Relay prin RS-485, astfel încât să poată oferi o transmisie stabilă pe distanțe lungi. Problemele de conectare sunt de domeniul trecutului!

 

Contor de energie

Doriți să verificați modificările consumului de energie în fiecare incapere din birou? Sau să știti câtă energie electrică este folosită de chiriași? Cu Sonoff este posibil! Comutatoarele SPM-Main și SPM-4Relay vă permit să măsurați cu precizie consumul de energie. Puteți găsi toate informațiile în aplicația eWeLink. Acest lucru vă permite să verificați consumul de energie fără a părăsi casa - doar ajungeți la telefon!

 

Protectie la supratensiune

Creșteți securitatea în camera dvs. de server și nu vă fie teamă să vă deteriorați dispozitivele. Comutatorul oferă o funcție de protecție la suprasarcină. Când îl activați, echipamentul se va opri automat când curentul, tensiunea sau puterea atinge valoarea indicată în aplicație. Este disponibilă și o funcție de întârziere a sarcinii.

 

Pana la 128 de canale

Un modul SPM-Main vă permite să controlați până la 32 de comutatoare SPM-4Relay. În plus, fiecare SPM-4Relay oferă până la 4 canale independente cu o sarcină maximă de 20A fiecare. Aceasta înseamnă că SPM-Main poate gestiona până la 128 de canale! Acest lucru îl face ideal, de exemplu, într-un bloc de apartamente, făcând posibilă verificarea consumului de energie al chiriașilor apartamentelor închiriate.

 

Avantaje aditionale

Acum puteți salva istoricul măsurătorilor consumului de energie din ultimele 180 de zile. Switchul este echipat cu un slot pentru card SD (8-32GB, SDHC). Acest lucru vă permite să exportați datele în mod convenabil și vă oferă asigurarea că nu veți pierde nicio informație importantă. Nici montarea comutatoarelor SPM-Main și SPM-4Relay nu vă va cauza probleme. Le puteți monta cu ușurință pe o sina DIN.

Notă: cardul SD nu este inclus în kit.

Detalii

SKU
SPM-MAIN
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.