Switch Dual R3, 2 iesiri, control jaluzele, Sonoff

Sonoff
87,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Sonoff
Cod produs - SKU DUALR3
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
  • Ridicare din Easybox: 14,99 RON
Beneficii:
  • Retur in 14 zile
  • 1% cashback
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Produse recomadate

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Switchul inteligent marca Sonoff are și o funcție de măsurare a puterii. Modulul controlează iluminatul, aparatele și obiectele motorizate. Produsul este certificat TUV și are un nivel ridicat de fiabilitate și calitate.

 

Functii

Cu Dual R3 puteți închide de la distanță, de exemplu, jaluzelele exterioare, draperiile, deschideți ferestre, închideți ușa garajului, opriți grătarul etc. Întrerupătorul inteligent de la Sonoff are și o funcție de program, cu ajutorul căreia puteți seta ora. pentru deschiderea si inchiderea draperiilor sau rulourilor.

 

Control la distanta

Dual R3 este compatibil cu aplicația gratuită eWeLink, permițându-vă să vedeți starea dispozitivelor conectate și să controlați releul de oriunde. În plus, aplicația funcționează cu dispozitive Android și iOS, cum ar fi o tabletă sau un telefon. Dual R3 funcționează și cu control vocal folosind Siri.

 

Economisiti

Funcția de contorizare a energiei vă va ajuta să economisiți consumul de energie electrică. Utilizați doar opțiunea de programare pentru a ajusta setările la nevoile dvs. De asemenea, puteți verifica datele istorice despre consumul de energie folosind aplicația.

 

Siguranta

Dual R3 a fost testat, fiind sigur de utilizat. Produsul oferă protecție împotriva șocurilor electrice, supraîncărcării și este rezistent la deteriorări mecanice. Carcasa este realizată din material izolator, este rezistentă la temperaturi ridicate și umiditate.

 

Compatibilitate

Sonoff Dual R3 funcționează cu întrerupătoare clasice, de exemplu, simplu, dublu sau cap-scara, dar și cu întrerupătoare pentru jaluzele. Tipul de comutator utilizat trebuie configurat în aplicația eWeLink.

Detalii

SKU
DUALR3
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.