Smart switch WiFi Sonoff Basic R2

Sonoff
42,59 RON
Livrare oriunde in Romania
Sonoff
Cod produs - SKU M0802010001
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
  • Ridicare din Easybox: 14,99 RON
Disponibil la comanda
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Schimb inteligent
Versiunea corectată a popularului comutator Basic (IM151116002)Sonoff Basic este un comutator WiFi inteligent ieftin, care permite utilizatorilor să-și controleze casa în mod inteligent. Este un switch controlat de la distanță care poate fi conectat la o gamă largă de dispozitive. Switchul Sonoff Basic transmite date către platforma cloud printr-o conexiune WiFi care permite utilizatorilor să controleze de la distanță toate dispozitivele conectate prin intermediul aplicației mobile eWeLink.

Suport
Utilizatorii pot opera de la distanță dispozitivul conectat prin aplicația gratuită eWeLink disponibilă pe platformele iOS și Android. Suportul vocal și colaborarea cu asistenții inteligenți sunt, de asemenea, posibile, datorită compatibilității cu Amazon Alexa, Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Assistant, Google Home, Google Nest, IFTTT. Datorită conexiunii la rețea, sincronizarea stării dispozitivului este imediată, astfel că aplicația afișează întotdeauna datele curente.

Control inteligent
Utilizatorii pot programa în mod inteligent ora pentru a porni/opri automat dispozitivele. Dispozitivul poate funcționa independent chiar și atunci când rețeaua WiFi nu este disponibilă, trebuie doar să utilizați funcția de suport LAN. Pentru ca dispozitivul să fie controlat de alți membri ai casei, utilizatorii pot pur și simplu partaja dispozitivele cu alte conturi și pot atribui anumite drepturi. De asemenea, este posibil să creați scene sau scenarii inteligente pentru a porni/dezactiva switchul.

Conectivitate 
Mai jos este o diagramă de conectare a dispozitivului la releu.

Compatibilitate universală
Switchul este compatibil cu multe dispozitive disponibile pe piață. Poate fi folosit cu corpuri de iluminat, electrocasnice, ventilatoare și multe altele.

Detalii

SKU
M0802010001
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.