Set cablu de date Simple Wisdom USB la Lightning 2,4A, 2 bucăți/set, 1,5 m alb

Baseus
19,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Baseus
Cod produs - SKU TZCALZJ-02
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Descriere

Cablu de date USB Baseus Simple Wisdom, USB la Lightning, 2.4A (2buc/ set), 1.5m (alb)

Cablul Baseus cu o putere de 2,4A asigură o alimentare în siguranță și transfer de date la 480 MB/s. Designul robust și lungimea de 1,5 m cresc confortul în utilizare și oferă fiabilitatea de care vă pasă.

Încărcare rapidă și eficientă

Cablul garantează o conexiune stabilă și fiabilă, susținând încărcarea de până la 2,4A. Acest lucru vă permite să vă încărcați telefonul rapid și eficient.

Confort de utilizare deosebit

Lungimea de 1,5 m oferă o libertate excepțională. Datorită acestei lungimi, puteți utiliza confortabil telefonul chiar și în timpul încărcării. Uitați de cablurile prea scurte - cu Baseus, vă puteți așeza confortabil și vă puteți bucura de funcționarea fiabilă a unui smartphone alimentat.

Calitate excelentă

Cele 5 fire ale nucleelor de cupru etanș de calitate elimină interferențele și pierderile de energie. Acesta este motivul pentru care încărcarea rapidă și fiabilă este posibilă. Îmbrăcămintea cablului este făcută din PVC, care nu se îngălbenește, este prietenoasă cu pielea, rezistentă la murdărie și ușor de curățat.

Durabilitate impresionantă

Puteți îndoi cablul până la 360° fără griji - nu există pericol de rupere sau crăpare. Datorită rezistenței sale extraordinare, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea produsului. Uitați de cablurile de calitate slabă care se rup după doar câteva săptămâni - cu Baseus, astfel de probleme vor deveni doar o amintire neplăcută.

Transfer instantaneu de fișiere

Nu mai trebuie să așteptați la nesfârșit copierea fișierelor. Cablul Baseus oferă o rată de transfer a datelor de până la 480 MB/s. Datorită acestui fapt, puteți transfera toate fotografiile, videoclipurile sau documentele către un alt dispozitiv într-o clipă.

Set practic

Veți găsi 2 cabluri în pachet. Astfel, puteți utiliza unul acasă și să luați celălalt la locul de muncă. Cu toate acestea, dacă trebuie să transportați cablul în mod confortabil, utilizați brelocul special Velcro inclus pentru a economisi spațiu în geanta sau rucsacul dvs. și pentru a le păstra în ordine.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.