13%

Senzor pentru temperatura si umiditate, display LCD, Sonoff THR320D

Sonoff
143,54 RON (TVA inclus) 164,99 RON valabil pana la 30 ian.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Sonoff
Cod produs - SKU THR320D
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
  • Ridicare din Easybox: 14,99 RON
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Descriere

Sonoff THR320D este un releu de 20 A care își va găsi utilizarea în piscine interioare, crame sau terarii. De asemenea, va funcționa bine pentru încălzirea casei, sistemele de irigare sau sere. Produsul funcționează cu senzori de temperatură și umiditate. De asemenea, puteți crea programe din aplicație și puteți utiliza modul automat.

 

Compatibilitate

Releul Sonoff acceptă dispozitive cu un consum mare de energie, de exemplu, încălzirea prin pardoseală. În plus, conectorul RJ9 4P4C vă permite să conectați produsul la alte echipamente. În funcție de senzorul conectat, puteți controla temperatura, folosind senzorul ermetic DS18B20, umiditatea (SI7021) sau umiditatea solului, ceea ce permite senzorul MS01. Produsul funcționează și cu Home Assistant și IFTTT, pentru o mai mare libertate de utilizare.

 

Control la distanta

Produsul vă permite să vă gestionați dispozitivele de la distanță prin aplicația eWeLink. De la acesta, puteți porni/opri dispozitivul indiferent unde vă aflați. În plus, este posibil să setați un cronometru sau un program, iar cele 8 programe disponibile vă vor permite să personalizați funcționarea lui THR320D și să economisiți bani la factura de energie electrică. Produsul este compatibil și cu Amazon Alexa și Google Assistant. Mai mult, cu suportul LAN, puteți utiliza senzorul chiar și atunci când accesul la rețea este temporar indisponibil.

 

Informatii in timp real

Senzorul Sonoff monitorizează temperatura și umiditatea în timp real. Dacă echipamentul este pornit/oprit sau dispozitivele ating valoarea setată de dvs., veți fi anunțat prin intermediul aplicației. De asemenea, puteți automatiza comutatorul cu dispozitive inteligente, de exemplu, prize inteligente sau încălzitoare. Asta nu e tot! Aplicația vă permite, de asemenea, să vizualizați istoricul temperaturii și umidității sub formă de grafic pe oră, zi și lună. Și puteți exporta datele istorice pentru ultimele 6 luni în format xlsx.

 

Design atent gandit

Senzorul Sonoff THR320D se distinge prin designul său atent gândit. Produsul are un buton mare pe care îl puteți folosi pentru a porni/opri dispozitivul. Sina de montare inclusă vă permite să atașați cu ușurință dispozitivul în locația dorită, iar scutul din față asigură siguranță. În plus, un sistem de cablare îmbunătățit protejează împotriva scurtcircuitelor.

 

Safety of use

Senzorul folosește materiale de înaltă calitate care îndeplinesc cerințele UL și RoHS. Este fabricat din PC rezistent la flacără și, datorită designului său atent gândit, îl puteți utiliza în siguranță în condiții meteorologice nefavorabile, de exemplu, furtuni. În plus, conectorul RJ9 4P4C asigură o conexiune stabilă și fiabilă.

 

Inclus

  • Senzor
  • suport pentru montaj
  • Manual

Detalii

SKU
THR320D
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.