Modul inteligent comutator jaluzele WiFi N-CSM01-2 TUYA Avatto

Avatto
110,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Avatto
Cod produs - SKU N-CSM01-2
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Produse recomadate

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Avatto N-CSM01-2 Controler inteligent WiFi pentru jaluzele TUYA

Controlerul inteligent pentrujaluzele este o soluție modernă pentru persoanele care apreciază confortul și confortul în viața lor de zi cu zi. Cu telecomanda prin intermediul aplicației Smart Life/Tuya Smart, puteți controla jaluzelele casei dvs. oriunde și oricând prin telefon sau tabletă. Controlerul este compatibil și cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Home, oferă posibilitatea de a regla gradul de deschidere a jaluzelelor, precum și de a crea programe. Vezi cât de convenabil este!

Avatto/N-CSM01-2/1

Reglați gradul de deschidere

Funcția de reglare a gradului de deschidere a jaluzelelor vă permite să setați cu precizie nivelul de expunere a ferestrei folosind o bară procentuală sau comenzi vocale. O astfel de soluție te va ajuta să reglezi cantitatea de lumină care intră în cameră și să creezi atmosfera potrivită activităților tale!

Avatto/N-CSM01-2/2

Grupați-vă dispozitivele

Controlerul de jaluzele WiFi Avatto vă permite să grupați mai multe dispozitive, astfel încât să puteți controla jaluzelele în camere diferite în același timp. Datorită funcției „Linkage”, controlerul poate lucra cu alte module, senzori și dispozitive din casă, permițându-vă să creați diferite scenarii, cum ar fi modul de somn, modul de lucru, modul de cină sau de întoarcere acasă.

Avatto/N-CSM01-2/3

Creați un program de lucru

Controlerul are și o funcție de programare, astfel încât să poți programa controlul automat al jaluzelelor în funcție de nevoile tale. Faceți jaluzelele să deschidă la aceeași oră în fiecare zi, făcându-vă trezirea mai plăcută. Casa inteligentă se va adapta ritmului tău!

Avatto/N-CSM01-2/4

Management partajat

Funcția „Partajare în familie” vă permite să schimbați permisiunile și să permiteți altor utilizatori să acceseze gestionarea jaluzelelor. În acest fel, toți membrii casei vor putea să se bucure de casa inteligentă și să ajusteze fără efort gradul de deschidere a jaluzelelor în funcție de propriile preferințe.

Avatto/N-CSM01-2/5

Instalare usoara

Controlerul inteligent pentru jaluzele Avatto WiFi este ușor de instalat. Cu toate acestea, va trebui să opriți alimentarea electrică înainte de instalare. Instalarea nu vă va cauza prea multe probleme și nu va dura mult timp.

Avatto/N-CSM01-2/6

Detalii

SKU
N-CSM01-2
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.