Camera de supraveghere Wifi, pentru exterior, proiector led, alarma inclusa, compatibila TUYA Laxihub

499,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Cod produs - SKU F1-TY
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: gratuita
  • Ridicare din Easybox: gratuita
Beneficii:
  • Retur in 14 zile
  • 1% cashback
Disponibil la comanda
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Produse recomadate

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Asigurați-vă securitatea casei cu Laxihub. Camera IP de exterior F1-TY înregistrează la rezoluție Full HD 1080p pentru imagini clare. Lentila cu unghi larg de 135° îmbunătățește și mai mult câmpul vizual. Laxihub F1-TY oferă o vizibilitate bună (până la 10 m noaptea) și un sunet clar în două sensuri. Un bonus suplimentar este detectarea mișcării susținută de inteligența artificială. Când camera detectează mișcare, va trimite o notificare pe telefon.

 

 

2100 lumeni pentru o ilumiant perfecta

Camera IP de exterior Laxihub F1-TY este echipată cu o lumină LED Tuya care oferă o luminozitate incredibilă. Camera Laxihub oferă până la 2100 de lumeni pentru a vă ilumina cu precizie aleea, ușa din față sau zona din jurul garajului. 

 

 

 

Controleaza lumina camerei

Lumina din camera Laxihub F1-TY poate fi activata la mișcare, astfel încât F1-TY se va aprinde atunci când senzorul infraroșu detectează mișcare. Camera va înregistra apoi video - durata video este de la 60 la până la 180 de secunde. Lumina poate fi controlată și manual datorită aplicației, unde este posibil să setati un program.

 

 

Comunicare dublu sens

Cu Laxihub F1-TY, puteți comunica cu oaspeții dvs. și membrii familiei. Nu numai că ii veți vedea în aplicație, dar vă veți putea transmite și informații importante unul altuia. F1-TY folosește un microfon încorporat, ultra-sensibil, dar și un difuzor cu anulare a zgomotului, care vă permite să vorbiți oriunde și oricând. De exemplu, puteți cere livratorului să vă lase un pachet la ușă.

 

Rezistenta la apa

Camera IP de exterior Laxihub F1-TY va funcționa bine pe tot parcursul anului, deoarece este rezistentă la intemperii. Designul rezistent la apă IP65 asigură o înregistrare sigură și precisă, indiferent de zăpadă sau ploaie.

 

Tuya Smart si Arenti

Camera IP de exterior Laxihub F1-TY funcționează cu aplicația Arenti. De asemenea, este compatibil cu aplicația Tuya Smart, care oferă capabilități maxime și vă permite să sincronizați convenabil mii de dispozitive de la diferiți producători. Prin intermediul aplicației, puteți monitoriza situația cu membrii familiei dvs. - doar încurajați-i să o descarce și să partajeze accesul la cameră.

 

Stocare in cloud

Camera IP de exterior Laxihub F1-TY acceptă carduri Micro SD FAT32 (vândute separat) cu capacități de la 8 GB la 128 GB. Clipurile pot fi exportate de pe cardul SD în format MP4. Puteti benificia de 3 luni de stocare gratuită în cloud - atunci când camera detectează mișcare sau sunet, va salva videoclipul în cloud timp de 72 de ore (dacă serviciul de stocare în cloud este activat).

 

Alarma pentru securitate sporita

Dacă bănuiți că in jurul casei dvs se află un oaspete nepoftit, puteți activa sirena. Când este detectată mișcare, aplicația va trimite un mesaj cu posibilitatea de a activa alarma de 120 dB.

 

Detalii

SKU
F1-TY
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.