Camera de supraveghere cu panou solar, rezolutie 2K, pentru exterior, audio dublu sens, Blurams

499,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Cod produs - SKU A11C-Kit
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: gratuita
Beneficii:
  • Retur in 14 zile
  • 1% cashback
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Produse recomadate

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Ai grijă de securitatea casei tale. Camera de exterior wireless Blurams A11C oferă videoclipuri de înaltă rezoluție 2K și vă permite să obțineți monitorizarea locuintei indiferent de ora. Suportă audio bidirecțional, iar atunci când detectează orice mișcare, vă va trimite imediat o notificare corespunzătoare. Dispozitivul este rezistent la apă și praf IP66, iar panoul solar inclus îi va oferi o sursă de energie fiabilă. Camera este compatibilă cu Google Assistant, Amazon Alexa, Siri și IFTTT.

 

Fara fire

Spune la revedere cablurilor inutile. Camera este echipată cu o baterie rezistentă, așa că funcționează fără fir. Așa că o puteți monta oriunde, fie in acasă, fie în aer liber. În plus, dispozitivul se conectează la telefon prin Wi-Fi. Veți găsi, de asemenea, un mic panou solar inclus, care vă permite să alimentați camera. Optează pentru soluții ecologice și economisește bani!

 

Utilizare gratuita cloud

Nu vă fie teamă ca veti pierde cele mai importante înregistrări. Alături de cameră aveti acces gratuit la cloud, unde materialele vor fi stocate timp de 24 de ore. Deci, dacă este nevoie, le puteți revizui oricând și puteți vedea ce s-a întâmplat recent în jurul casei dvs. Cu Blurams ai totul sub control!

 

Imagine de calitate ridicata

Gata cu înregistrările de calitate scăzută. Camera A11C captează imagini la rezoluție ridicata 2K - acum puteți recunoaște cu ușurință persoanele pe care le vedeți în filmări.

Dispozitivul va funcționa perfect și peîntuneric. Datorită celor 4 LED-uri IR de 850 nm încorporate, camera vă permite să înregistrați în imagini clare chiar și pe timp de noapte.

 

Esti la curent in orice situatie

Nu rata nimic important. A11C detectează inteligent mișcarea și sunetele. Aceasta înseamnă că, dacă apare cineva în casa sau în grădină care nu ar trebui să fie acolo, veți afla imediat despre asta - dispozitivul vă va trimite o notificare pe telefon. Gestionarea convenabilă a camerei este activată de o aplicație dedicată Blurams. Produsul este compatibil și cu Siri, Google Assistant și Amazon Alexa, așa că îl puteți controla cu comenzi vocale. Cu doar câteva cuvinte, vei putea vedea imagini din grădina sau garajul tău!

 

Functioneaza in orice conditii

Camera Blurams A11C va funcționa perfect atât în interior, cât și în exterior. Datorita clasei de protectie IP66, ploaia, soarele, frigul sau căldura nu reprezintă o amenințare pentru ea. Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor de instalat - pur și simplu așezați-l pe orice suprafață plană sau atașați-l de perete.

 

Audio dublu sens

Produsul acceptă, de asemenea, audio in ambele sensuri. Pentru a utiliza această funcție, trebuie doar să descărcați aplicația! Acest lucru vă permite să oferiți în mod convenabil câteva informații unui curier, să intampinati oaspeții, să avertizați un posibil intrus sau să contactați persoanele dragi care sunt acasă.



Date tehnice

Senzor 1/2.8" 2.95mm 3MP CMOS
Rezolutie video 2304x1296
Unghi de filmare Wide angle 132°
Codecuri video H.264 / H.265
Conectivitate wireless IEEE 802.11 b/g/n
Securitate WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK
Vedere pe timp de noapte 4 x 850nm IR LED, 5m
Senzor de miscare Da
Microfon/difuzor Audio ambele sensuri
Imbunatatire imagine si sunet 3D noise reduction, 4x digital zoom
Stocare cloud Înregistrarea ultimelor 24 de ore (opțiune pentru achiziționarea unui plan suplimentar Standard sau Premium)
Stocare locala Nu
Temperatura de operare -10°C - 70°C
Clasa de protectie IP66
Dimensiune camera 90x60x56mm


Detalii

SKU
A11C-Kit
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.