SavElectro. Povestea noastră se scrie cu voi

Bun găsit tuturor! Ne cunoaștem din 2016 și de atunci am crescut împreună. De la voi am învățat în permanență cum să ne adaptăm nevoilor și cerințelor pe care le aveți și, astfel, prin muncă și disponibilitate de a învăța și a ne transforma, am devenit o companie în care găsiți un prieten și un sprijin profesionist, nu doar un distribuitor/importator de produse.

 

Într-o afacere cu obiecte necesare vieții de zi cu zi și pe o piață plină de astfel de produse este esențial să oferi încredere, informație și suport, pentru a te diferenția de competitori. Aceasta a fost ideea noastră de la bun început: să fim mereu alături de voi, clienții noștri, inclusiv cu sfaturi și sugestii care trec dincolo de explicarea caracteristicilor tehnice ale unui produs.

 

Iar pentru asta ne-am gândit să creăm un blog unde să descoperiți, în articole scurte, informații utile care să vă facă viața mai ușoară. Cum să alegi lumina pentru un dormitor? Ce tip de priză se potrivește mai bine pentru camera copilului? De câte prelungitoare ai nevoie într-o casă? Ce e bine să știi despre becurile LED? Și multe altele de acest fel 😊

 

Întrebările voastre își pot găsi, la rândul lor, răspunsuri în astfel de articole viitoare. Suntem aici pentru un dialog cu voi și știm că asta ne va ajuta să devenim și mai buni. Povestea noastră se scrie cu voi, alături de voi!

 

Cu drag,

Echipa SavElectro

Comentarii