Filtreaza dupa

Amenajarile interioare cu becuri vintage capata tot mai multa amploare in contextul actual cand deja concepul retro este prezent si tot mai solicitat. Pentru designeri, dar si pentru oricare dintre noi, solutia de montare a unor becuri vintage este la indemana pentru ca acestea sunt perfect compatibile tehnic cu toate tipurile de corpuri de iluminat vechi sau moderne.

Cu siguranta ca puteti opta pentru folosirea unor corpuri de iluminat vintage care sunt concepute special ca design pentru a primi becuri vintage, insa acest aspect trebuie sa fie atent corelat cu restul amenajarii. Expertiza unui designer de interioare in aceasta varianta este decisiva pentru ca nu va fi suficient sa montati becuri vintage in corpuri de iluminat vintage atat timp cat celelalte obiecte si finisajele incaperii se incadreaza in alta categorie estetica.

Analizand cu atentie produsele prezentate in categoria becuri vintage puteti incepe desenarea unui spatiu interior care va fi marcat elegant si rafinat din punct de vedere al iluminarii. In functie de amploarea spatiului, sau destinatia sa exclusiv comerciala, includeti si punctul de vedere al unui designer profesionist pentru decorarea cu becuri vintage.