Becuri Vintage

( 0 review )
8,50 LEI

Bec cu filament LED, din sticla, cu o dulie de E14, sub forma de flacara, temperatura de culoare 6400K. Asigura o iluminare energizanta, pentru cei care doresc o lumina mai intensa, ce sa imprime un aer modern in bucatarie, baie, birou.

( 0 review )
8,50 LEI

Bec cu filament LED, din sticla, cu o dulie de E14, sub forma de candela, temperatura de culoare 3000K. Asigura o iluminare alba, calda pentru cei care doresc confort pentru vedere, ce sa imprime un aer modern in living, dormitor sau hol.

( 0 review )
8,80 LEI 11,00 LEI

Bec cu filament LED, cu o dulie de E27, sub forma clasica, temperatura de culoare 3000K. Asigura o iluminare alba, calda  pentru cei care doresc o lumina mai intensa, ce sa imprime un aer modern in living, dormitor sau hol.

Amenajarile interioare cu becuri vintage capata tot mai multa amploare in contextul actual cand deja concepul retro este prezent si tot mai solicitat. Pentru designeri, dar si pentru oricare dintre noi, solutia de montare a unor becuri vintage este la indemana pentru ca acestea sunt perfect compatibile tehnic cu toate tipurile de corpuri de iluminat vechi sau moderne.

Cu siguranta ca puteti opta pentru folosirea unor corpuri de iluminat vintage care sunt concepute special ca design pentru a primi becuri vintage, insa acest aspect trebuie sa fie atent corelat cu restul amenajarii. Expertiza unui designer de interioare in aceasta varianta este decisiva pentru ca nu va fi suficient sa montati becuri vintage in corpuri de iluminat vintage atat timp cat celelalte obiecte si finisajele incaperii se incadreaza in alta categorie estetica.

Analizand cu atentie produsele prezentate in categoria becuri vintage puteti incepe desenarea unui spatiu interior care va fi marcat elegant si rafinat din punct de vedere al iluminarii. In functie de amploarea spatiului, sau destinatia sa exclusiv comerciala, includeti si punctul de vedere al unui designer profesionist pentru decorarea cu becuri vintage.

Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment