Filtreaza dupa

Utilizarea de aplice si plafoniere led se inscrie in contextul larg al posibilitatilor de iluminare economica. Acesta gama de produse se caracterizeaza prin eleganta finisajelor si aportul pe care il aduc in scopul economisirii de energie electrica. Orice proiect de design interior poate include fara probleme aplice si plafoniere led pentru ca integrarea lor in asociere cu restul amenajarii se face perfect si in plus isi va aduce contributia la cresterea confortului in legatura cu nivelul iluminarii.

Cele doua tipuri de produse, aplice si plafoniere led, au destinatie precisa in privinta montarii. Aplicele sunt foarte cautate pentru zonele de traversare dintre camerele unui imobil, asadar holurile sau casa scarilor sunt cele care vor beneficia din plin de aplice si plafoniere led. Astfel in practica se poate recurge la iluminarea punctuala, iar densitatea de montaj pentru aplice si plafoniere led va fi stabilita in functie de necesitatile efective, dar si de gradul de iluminare naturala in contextul dat. Plafonierele au destinatie mai larga pentru ca de regula de recurge la montarea de aplice si plafoniere led in mijlocul plafonului pentru ca lumina sa fie dispersata in mod egal.

Sunt insa situatii in care se pot utiliza aplice si plafoniere led in functie de dimensiunea lor fizica si de puterea de iluminare pe care o dezvolta. Ca atare desenul de instalare ar putea sa arate necesitatea folosirii de aplice si plafoniere led mutiple, care vor fi amplasate simetric sau dupa alta regula pe care o intrevede designerul ca fiind elaganta si eficienta.

Producatorii va invita sa alegeti aplice si plafoniere led in functie de o serie de criterii pe care le puteti dezbate impreuna cu designerul, dar si in discutiile cu familia. Sunt aplice si plafoniere led de forma rotunda, aplice si plafoniere led patrate, aplice si plafoniere led ovale, dar si aplice si plafoniere led a caror forma este dreptunghiulara. Nu ratati sa tineti cont de aplice si plafoniere led din categoria celor cu senzor de miscare, extrem de utile atunci cand traversati ocazional zone ale cladirii si nu este necesara iluminarea continua.

Aveti de dezbatut daca veti monta aplice si plafoniere led intr-o singura culoare, sau aplice si plafoniere led bicolore (alb/negru). Dimensiunile pentru aplice si plafoniere led sunt variate iar acest aspect va fi decis nu doar de spatiul disponibil pentru montarea lor, dar si de puterea exprimata in lumeni pe care aplice si plafoniere led o vor dezvolta.

Acest criteriu este esential pentru un rezultat perfect in ceea ce priveste iluminarea interioara si merita sa beneficiati din plin de capacitatea combinatiei de led-uri ce o au inclusa modelele actuale de aplice si plafoniere led. Se poate porni de la un consum de 8W sau 12W si veti beneficia de un flux luminos de 480 de lumeni, respectiv 720 lumeni, insa se pot alege aplice si plafoniere led cu un consum de 36W care lasa in incapere o iluminare stralucitoare de 2500 de lumeni.

Temperatura de culoare emisa de led-urile acestor aplice si plafoniere led este disponibila la alegere intre alb cald si alb rece, fiecare dintre ele avand un rol important in legatura cu scopul pentru folositi iluminarea artificiala. De regula aplice si plafoniere led cu lumina alb cald sunt destinate pentru acasa, iar pentru ambientul de birouri sau cel comercial cele mai aprecitate sunt aplice si plafoniere led cu lumina alb rece.

Verificati cu atentie fiecare dintre caracteristicile pe care le ofera gama de aplice si plafoniere led pentru ca va fi extrem de placut sa beneficiati in totalitate de efectul, cel putin spectaculos, in iluminarea pe care o ofera. Durata de utilizare pentru aplice si plafoniere led este foarte mare pentru ca producatorii confirma functionarea pentru cateva mii de ore a led-urilor cu care aplice si plafoniere led sunt produse.