Spoturi

( 0 review )
116,00 LEI

Lustra moderna, mobila, de culoare alba, intalnita sub forma de patrat, fabricat din otel care asigura rezistenta, este atasat de un placaj gri decorativ, aduce un stil modern. Are o singura sursa de lumina cu o dulie de GU10.

( 0 review )
286,00 LEI

Lustra cu decoratiune geometrica din otel sub forma de patrat si cub, atasate de 3 placi de culoare alb, gri si negru. Prezinta 3 surse de lumina fiecare cu o dulie GU10. Aduce in locuinta o nota de modernitate de care aveti nevoie.

( 0 review )
336,00 LEI

Lustra cu decoratiune geometrica din otel sub forma de patrat si cub, atasate de 4 placi de culoare alb, alb murdar, gri si negru. Prezinta 4 surse de lumina fiecare cu o dulie GU10. Aduce in locuinta o nota de modernitate de care aveti nevoie.

( 0 review )
183,00 LEI

Mobilitate este cuvantul care descrie perfect aceasta aplica de perete cu brat extensibil care este produsa din otel vopsit in alb. Avantajul pe care il primiti este oferit chiar de contructia speciala a bratului extensibil care permite departarea de la perete a abajurului pana la o distanta de 75 cm lucru care inseamna in fapt mai mult confort atunci cand lucrati la birou sau cititi pe canapea. Un bec led montat in dulia tip E27 cu o putere si luminozitate potrivite cu cerintele dumneavoastra va inchide armonios beneficiile primite.

Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment