Plafoniere

( 0 review )
366,00 LEI

  O prezenta marcata prin combinatia de negru si auriu, culori vopsite pe corpul din otel al acestei plafoniere, vor puncta vizual camere domestice sau cu destinatie comericiala in care este necesar ca iluminarea sa fie la 360 de grade si intr-un ton cald. Daca veti utiliza becuri led cu lumina calda efectul va fi accentuat, iar luciul negru al vopselei exterioare va crea senzatia de profunzime a tavanului chiar daca acesta nu este inalt.

( 0 review )
366,00 LEI

O plafoniera cu deschidere mare incat lumina pe care o va raspandi in incapere sa fie indestulatoare pentru orice tip de activitati casnice. Prin pozitionarea la distanta foarte mica de tavan si in conditile montarii unui bec led cu putere mare aveti asigurat scopul pe care il urmariti - lumina pentru toata incaperea care va fi reflectata perfect si de finisajul auriu al interiorului abajurului. La exterior otelul este vopsit in alb lucios pentru o asortare usoara cu orice tip de mobilier si zugraveala.

( 0 review )
366,00 LEI

    O abordare inedita a formei pentru aceasta plafoniera care impresioneaza prin diametrul generos al deschiderii abajurului. Corpul semisferic din otel vopsit in totalitate in alb cu finisaj lucios se va aseza foarte aproape de tavan incat ar parea ca face parte din acesta. Este dedicata unei utilizari in care se doreste o disipare maxima a luminii si in acelasi timp eliberarea completa a spatiului la nivelul median al incaperii. Se recomanda instalarea unui bec led cu maximul de Lumeni disponibil pentru un efect luminos perfect.

( 0 review )
349,00 LEI

            Plafoniera moderna in forma de umbrela, fabricata din lycra si otel vopsit, de culoare alba,

Are 2 surse de lumina, cu dulie E27 si un grad de protectie de IP20.

( 0 review )
558,00 LEI

Plafoniera moderna in forma de umbrela, fabricata din lycra si otel vopsit, de culoare alba.

Are 4 surse de lumina, cu dulie E27 fiecare si o putere maxima de 25W

Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment