Filtreaza dupa

Utilizarea de lanterne led este la indemana oricui, iar prezenta lor in proximitate usureaza semnificativ gasirea unor obiecte cand lumina naturala nu este suficienta si cu atat mai mult vor fi foarte utile oricare lanterne led in timpul unor pene de electricitate.

Utilitatea produselor din gama lanterne led este evidenta si nu ar trebui ca lanterne led sa lipseasca din dotarea unei gospodarii, a unui magazin, sau chiar a unui sediu de birouri. Producatorii au dezvoltat lanterne led intr-o diversitate atat de mare incat pentru fiecare tip de necesitate de utilizare sa existe cel putin un model adecvat de lanterne led. Exista lanterne led de dimensiuni foarte mici care incap in buzunar ca si cheile de la casa, exista lanterne led de dimensiuni medii care pot fi purtate si in buzunar fara sa incomodeze, dar pot fi lasate si in torpedoul masinii sau in sertarul biroului, insa exista si lanterne led ce sunt dedicate utilizarii statice prin pozitionarea lor pe o suprafata plata sau lanterne led pentru activitati profesionale.

Concentrarea unei puteri de iluminare atat de buna in carcasa acestor lanterne led se datoreaza utilizarii de led-uri de mare eficienta. Prin alaturare, asezare intr-un forma studiata anterior si gratie sistemului special pentru lanterne led de reflexie si amplificare a luminii, aceste lanterne led produc o cantitate insemnata de lumina artificiala.

Caracteristica lor principala este mobilitatea de care va bucurati atunci cand folositi lanterne led ce pot fi usor tinute in mana si purtate pe distante lungi. Cu lanterne led veti putea parcurge foarte simplu distante pe jos in timpul unor excursii dupa lasarea intunericului, iar cele mai multe lanterne led sunt construite in asa fel incat sa poata fi agatate sau asezate in plan drept pentru a va lasa mainile libere.

Dotate cu acumulatori de putere mare, modelele de lanterne led faciliteaza pastrarea iluminarii pentru cateva ore, iar reincarcarea se realizeaza suficient de repede pentru a pune din nou in functiune cel putin una dintre lanterne led pe care le detineti.

Folosite in spatii interioare aceste lanterne led acopera cu iluminarea un unghi de 120o care este suficient pentru situatii in care nu dispuneti pentru o perioada de timp de enegie electrica. Distanta pana la care lumina unor lanterne led ajunge variaza in functie de emisia de lumeni cu care este dotata una dintre aceste lanterne led. Veti remarca si mai mult utilitatea folosirii de lanterne led prin amplasarea a doua sau mai multe lanterne led pentru incadrarea unui spatiu in care puteti desfasura o activitate in conditii bune.

Cea mai eficienta modalitate de alegere pentru lanterne led este in functie de puterea de iluminare. Pentru lanterne led de dimensiuni foarte mici, un flux luminos cuprins intre 10 si circa 50 de lumeni este suficient pentru a cauta obiecte in casa sau pentru a ridica o siguranta sarita la panoul electric in caz de avarie. In cazul unor lanterne led pentru uz obisnuit o intensitate luminoasa peste 50 de lumeni si pana in cel mult 150 de lumeni este suficienta pentru a merge pe o strada mai putin luminata. Daca veti opta pentru lanterne led care sa va ajute in drumuri facute in natura pe distante lungi, cautati-le pe cele care emit peste 150 de lumeni, insa cele mai recomandate lanterne led sunt cele care ating 300 de lumeni sau chiar mai mult.

Cu siguranta ca exista lanterne led ce se incadreza in gama profesionala si care ating valori de peste 300 de lumeni si chiar pana la 500 de lumeni, insa aceste modele de lanterne led sunt dedicate in special profesionistilor din diferite domenii de activitate.