Lampi de birou

( 0 review )
235,00 LEI

        O lampa de masa ideala pentru spatiul de lucru la care studiati sau lucrati pentru un proiect. Contributia estetica in ansamblul incaperii va fi neasteptata chiar si atunci cand este inclusa dupa ce decorarea a fost realizata pentru ca va ramane pentru multa vreme obiectul chic pe care il cautati de ceva vreme. Este confectionata din otel vopsit in doua culori: gri in totalitate la exterior si un brun cald in interiorul abajurului unde becul este protejat de un grilaj rotund in aceeasi culoare.

( 0 review )
235,00 LEI

        Lumina locala pe suprafata unui mese este preferabila atunci cand lucrati sau cititi seara in intimitatea locuintei. Cu aceasta lampa de birou efectul linistitor pe care il veti resimti devine autentic nu doar datorita calitatii luminii primite ci si prin prezenta estetica a lampii. Culoarea ciocolatie devine si mai accentuata ca perceptie datorita zonei vopsita in brun din interiorul abajurului, in timp ce mica colivie din sarma care protejeaza becul indica aspectul retro ce a stat in ideea producatorului.

( 0 review )
235,00 LEI

        Spatiul personal este intotdeauna dorit si apreciat atunci cand si iluminarea este la un nivel placut. Daca doriti ca si estetica sa fie generoasa atunci puteti alege fara ezitare aceasta lampa de birou in cu efect retro discret ce va este oferit prin ideea vopsirii in brun a interiorului abajurului din otel si amplasarea unei mici colivii din sarma cromata pentru protectia becului. Imbinarea dintre alb si aramiu indica curatenie vizuala si impune un aer antichizat pentru restul obiectelor din incapere.

( 0 review )
336,00 LEI

Veioza de culoare neagra fabricata din otel, cu picior scurt, abordeaza stilul modern, are o singura sursa de iluminat, cu o dulie E27, ilumineaza camera bogat si in acelasi timp raspandeste o lumina difuza ce aduce o atmosfera relaxanta si calda in restul spatiului din camera sau localul dumneavoastra.

( 0 review )
155,00 LEI

Fabricata dintr-un material de inalta calitate cum este otelul si vopsita intr-o culoare de negru, alaturi de un material textil de culoare gri. Cu o forma geometrica de prisma, veioza, are o inaltime de 33 cm, este prevazuta cu o singura sursa de iluminat, cu o dulie E27.

( 0 review )
99,00 LEI

Veioza cu un design geometric modern, prevazut cu cablu electric textil, fabricat din otel vopsit in culoare neagra, are o singura sursa de lumina, cu dulie E27..

Are un grad de protectie de IP20, cu o lungime de 28 cm si o latime de 20 cm.

( 0 review )
77,00 LEI

Veioza vintage cu elemente moderne, fabricata din lycra si otel vopsit, de culoare alba.

Are o singura sursa de lumina, cu dulie E14 si putere maxima de 25W,

Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment