Lampadare

( 0 review )
598,00 LEI

        Alaturi de o pardoseala din parchet natural, o canapea de culoare alba si masuta pentru cafea va sta perfect acest lampadar de podea in culorea ciocolatei ce are un strop de brun roscat in zona de montare a becului. Este un corp de iluminat modern care poarta cu el accente ce va duc cu imaginatia spre stilul retro atat de apreciat in designul interior actual. Iese in evidenta nu doar prin culoarile vopselei aplicate pe otelul din care este produs ci si prin accentul dat de impletitura discreta din sarma aplicata in fata becului.

( 0 review )
598,00 LEI

      Iluminarea locala moderna include si utilizarea unui lampadar de podea a carui amplasare este ideala in camera de zi langa canapea sau fotoliu. Inaltimea este perfect aleasa incat lumina locala primita sa fie perfecta pentru a spori confortul practic si estetic in incapere. Produs din otel vopsit, alegerea albului general cu accent de brun pentru interiorul abajurului va disloca continuu o caldura autentica, antichizata, atat de placuta si actuala in tendinte.

( 0 review )
598,00 LEI

      Cu un design autentic acest lampadar de podea isi va impune stilul modern asociat cu cel clasic retro pentru o amenajare care pune accent pe prestanta si stil. Realizat din otel vopsit in gri dispune de o zona de culoare bruna la interiorul abajurului, lucru ce-i confirma asocierea cu un obiect vintage. Zona din jurul becului a fost acoperita discret de o plasa rara din sarma de otel in aceeasi culoare de gri ce are dublu rol, estetic dar si protejarea sursei de iluminat.

( 0 review )
689,00 LEI

Lampadar de culoare neagra fabricata din otel, cu picior lung, abordeaza stilul modern, are o singura sursa de iluminat, cu o dulie E27, ilumineaza camera bogat si in acelasi timp raspandeste o lumina difuza ce aduce o atmosfera relaxanta si calda in restul spatiului din camera sau localul dumneavoastra.

( 0 review )
467,00 LEI

Fabricata dintr-un material de inalta calitate cum este otelul si vopsita intr-o culoare de negru, alaturi de un material textil de culoare gri. Cu o forma geometrica de prisma, veioza, are o inaltime de 120 cm, este prevazuta cu o singura sursa de iluminat, cu o dulie E27.

( 0 review )
624,00 LEI

Veioza de culoare neagra fabricata din otel, cu picior lung, abordeaza stilul modern, are 3 surse de iluminat, cu  dulie E27, ilumineaza camera bogat si in acelasi timp raspandeste o lumina difuza ce aduce o atmosfera relaxanta si calda in restul spatiului din camera sau localul dumneavoastra.

( 0 review )
259,00 LEI

Lampa cu un design geometric modern, prevazut cu cablu electric textil, fabricat din otel vopsit in culoare neagra, are o singura sursa de lumina, dulie E27.

Are un grad de protectie de IP20, cu o lungime de 140 cm si o latime de 42 cm.

Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment