Politica De Confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată si completată, Savelectro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează utilizatorii/clienții săi.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea catre terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

 

Prin prezentul document ați luat la cunostinta faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justitiei în caz de incălcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Prin înscrierea pe site și/sau efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, utilizatorii/clienții declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie stocate si utilizate pentru:

 

  • Activități de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale(oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Savelectro și a terților cu care Savelectro are relații de orice natura) la adresele de e-mail comunicate către Savelectro.
  • Participarea la concursuri, promoții
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ
  • Statistici interne necesare îmbunatățirii calității serviciilor oferite si imaginii site-ului
  • Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului
  • Cercetări de piață
  • Urmărirea datelor de vânzări

 

Savelectro nu va dezvălui nici un fel de informație despre utilizatorii/clienții site-ului său fără a primi mai întâi consimțământul expres al acestora în aceasta privință. În același timp însă, poate dezvălui informații și date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

 

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clienții beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenție (art. 14), opoziție (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și de a se adresa justitiei (art. 18). Totodată, aceștia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisă, datată și semnata la sediul Savelectro sau prin e-mail.

 

Colectarea automată de date cu caracter non-personal

 

În unele cazuri, este posibil ca Savelectro să colecteze infomații cu caracter non-personal despre utilizatori/clienți. Exemple de informații de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit și numele website-ului de unde a fost făcută conexiunea la site.

 

În timpul vizionării site-ului, Savelectro va putea stoca anumite informații despre utilizator/client.

Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment