Filtreaza dupa

Utilizarea de produse specifice pentru iluminat stradal led se bazeaza pe aportul substantial de lumina produs pentru confortul si siguranta imprejurimilor pe timp de noapte. In plus cu iluminat stradal led beneficiati de consum mic de electricitate si utilizare indelungata. Numarul de ore de functionare pentru o aceasta cerinta este mare, insa folosind iluminat stradal led aveti suficiente beneficii pe care merita le apreciati.

Toate produsele din gama iluminat stradal led sunt proiectate si produse astfel incat sa reziste perfect in fata intemperiilor, ele fiind marcate cu indicele de protectie IP65. Carcasa oricarei lampi de iluminat stradal led este ermetica la patrunderea prafului si a jeturilor de apa. Instalarea este usoara deoarece lampile de iluminat stradal led se monteaza rapid pe stalpi specifici si se orienteaza pe directia spre care este necesara iluminarea.

Este de retinut ca atunci cand decideti sa folositi iluminat stradal led aveti nevoie de consultanta pentru stabilirea precisa a necesarului de iluminare. In functie de particularitatile locatiei unde vor fi montate lampi de iluminat stradal led alegeti lampi de iluminat stradal led diferite. Caracteristicile lampilor de iluminat stradal led se bazeaza pe consumul in wati care are o legatura cu nivelul luminozitatii, dar si pe numarul de unitati led care sunt incluse in carcasa produselor de tip iluminat stradal led.

Pornind de la cel mai mic nivel de iluminare sunt disponibile lampi de iluminat stradal led cu o putere de 30W si un flux de lumina ce ajunge la 3000 de lumeni. Aceste lampi pentru iluminat stradal led sunt perfecte pentru utilizare in apropierea casei, in curte, prin pozitionare la o inaltime mica.

La mijlocul gamei de lampi de iluminat stradal led regasim produse cu un consum de 60 sau 80W, al caror aport in iluminarea pe timp de noapte ajunge la valori confortabile. Pentru prima lampa de iluminat stradal led intensitatea luminoasa va fi de 6000 de lumeni, iar pentru a doua lampa de iluminat stradal led veti primi 8000 de lumeni. Cu oricare dintre aceste modele de lampi iluminat stradal led beneficiati de confort ambiental exterior pe timp de noapte in jurul casei, sau de-a lungul aleii ce duce spre cladire. Inaltimea de montaj pentru aceste tipuri de lampi de iluminat stradal led este convenabil sa fie medie, incat aportul in iluminare sa fie foarte bun.

Din gama de produse iluminat stradal led cu putere mare si foarte mare de iluminare sunt de ales intre doua lampi cu destinatie de montare de-a lungul strazilor interioare ale unui cartier rezidential. Vorbim aici despre iluminat stradal led care atinge un flux de 10000 de lumeni la o putere de 100W, sau de lampi de iluminat stradal led cu un consum de 150W care lasa in jurul lor 15000 de lumeni.

Aceste valori sunt la un nivel foarte bun pentru iluminarea stradala cu surse moderne de iluminat stradal led si fac din oricare aceste lampi de iluminat stradal led un produs cu o calitate deosebita in scopul pe care il urmariti. Pentru acest model de lampi de iluminat stradal led executia montajului se relizeaza la inaltime mare deoarece puterea de iluminare este ridicata si trebuie cat mai bine dispersata.

Pentru reusita unui proiect care foloseste lampi de iluminat stradal led includeti posibilitatea primirii de consultanta de specilitate in domeniu. Produsele din gama de iluminat stradal led vor functiona ani la rand si merita sa obtineti maximul posibil din puterea lor de iluminare.