Filtreaza dupa

Pentru iluminat comercial beneficiile devin evidente atunci cand este utilizata cea mai noua varianta de iluminare - spoturile led montate pe sina. Avatanjele se refera in primul rand la nivelul foarte bun in privinta catitatii de lumina eliberata in incapere, dar si la manevrabilitatea surselor de lumina care in iluminat comercial este foarte utila.

Accentuarea detaliilor in iluminat comercial reprezinta un factor de marketing pe care se pune accent in atragerea clientilor. Marfurile prezentate in vitrine sau pe rafturi necesita un aport de prezentare foarte bun in planul de iluminat comercial pe care il concepeti, iar schimbarile in organizarea magazinului nu trebuie sa tina cont de felul in care ati montat initial acest iluminat comercial.

Producatorii au prevazut aceste spoturi led pe sina pentru iluminat comercial cu un sistem de asezare simpla prin culisare pe o sina din aluminiu ce serveste drept suport de pozitionare in proiectul de iluminat comercial. Datorita posibilitatii de repozitionare multipla in iluminat comercial, atat spoturile pe sina cat si accesoriile tip sina pentru spoturi sunt produse din aluminiu si sticla pentru mai multa durabilitate, dar si pentru o greutate redusa.

Varietatea de produse in categoria iluminat comercial va lasa posibilitati de punere in practica fara prea multe restrictii pentru ca accesoriile tip sina pot fi prelunginte dincolo de lungimea initiala. Nimic nu va opreste sa asigurati iluminat comercial si prin schimbare directiei de montaj a sinelor din aluminiu cu ajutotul elementelor de imbinare tip L.

In functie de amploarea pe care o doriti pentru iluminat comercial aveti la dispozitie spoturi led pe sina cu valori de consum de la 12W si pana la 30W. Cu cat valoarea consumului este mai ridicata cu atat primiti un plus de stralucire pentru iluminat comercial pe care il montati.

Astfel pentru 12W sunt pusi in scena 1020 de lumeni, cantitate de lumina care este perfecta pentru iluminat comercial directionat pe produs sau zona restransa de produse. In cazul unui consum de 30W valoarea ajunge la 2600 de lumeni, potentand iluminat comercial pe suprafata mare sau in zone cu rafturi de dimensiuni mari.

Intotdeauna perceptia culorii iluminarii artificiale si in special cea referitoare la iluminat comercial comporta o atentie sporita. Temperatura de culoare aleasa pentru iluminat comercial se face in functie de marfurile care se comercializeaza. Din acest motiv sunt disponbile spoturi pe sina pentru iluminat comercial cu lumina din gama alb cald (3000K) si spoturi pe sina pentru iluminat comercial cu lumina din gama alb rece (5000K). Diferenta este evidenta si implicit va fi transmisa produselor ce stau in lumina unei instalatii de iluminat comercial care le include.

De regula produsele din gama celor pentru casa si gradina, imbracaminte, jucarii, etc vor fi cel mai bine puse in valoare prin iluminat comercial cu lumina alb cald. Pentru produse in general tehnice, sau cand este vorba despre comert alimentar sau alimentatie publica, atunci alegerea variantei de iluminat comercial cu lumina alb rece este recomandata.

In functie de designul interioarelor dotabile cu iluminat comercial aveti inca o modalitate de asortare a spoturilor pe sina - culoarea poate fi aleasa din gama alb sidefat sau negru, inclusiv pentru sinele alese in lucrarea de iluminat comercial.

Asa cum se poate observa pentru iluminat comercial sunt disponibile resurse foarte bune, ramane doar sa aveti un proiect clar si bine structurat pe iluminat comercial in functie de locatie, iluminat comercial in functie de gama de produse, sau iluminat comercial in functie de tipul de magazin.