Panou de control NSPanel, functie termostat, 2 butoane fizice, montaj incastrat, negru, Sonoff

Sonoff
307,99 RON
Livrare oriunde in Romania
Sonoff
Cod produs - SKU 031745
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
  • Ridicare din Easybox: 14,99 RON
Beneficii:
  • Retur in 14 zile
  • 1% cashback
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Experimentați cât de simpla și convenabila poate fi gestionarea casei inteligente. Panoul Sonoff va fi propriul dvs. centru de control, cu ajutorul căruia vă puteți opera dispozitivele, puteți selecta o anumită scenă și chiar puteți verifica vremea. Dispozitivul acceptă conectivitate Wi-Fi și este compatibil cu aplicația eWeLink, dar și cu asistenții Amazon Alexa, Google Assistant, Siri și Alice. De asemenea, este echipat cu un panou HMI ușor de utilizat, ecran tactil, 2 comutatoare fizice și un termostat.

 

Panoul HMI - control convenabil al dispozitivelor dvs

Acum vă puteți opera convenabil dispozitivele și puteți activa scenele inteligente selectate cu doar câteva atingeri. Comutatorul de perete Sonoff este echipat cu un panou HMI cu ecran tactil, care oferă acces rapid la multe funcții utile. Cu ajutorul acestuia, puteți opera cu ușurință iluminatul, reglați funcționarea aerului condiționat și multe altele! Mai mult, sub display sunt 2 butoane fizice care îți vor permite să controlezi independent 2 dispozitive - de exemplu, cel pe care îl folosești cel mai des.

 

Controlul iluminatului - mai simplu

Panoul este perfect pentru controlul luminii. Datorită displayului HMI, vă permite să operați rapid și convenabil becurile inteligente sau benzile LED asociate cu acesta, precum și să ajustați parametrii acestora. Cu doar câteva atingeri, de exemplu, porniti lumina, schimbați temperatura sau culoarea acesteia. Acum in cateva momente poti crea o atmosfera unica pentru orice ocazie!

 

Creați scene și programe inteligente

Adaptează-ți dispozitivele inteligente la stilul tău de viață. Comutatorul vă permite să creați programe de funcționare pentru aparatele selectate. De exemplu, puteți face ca lumina din dormitor să se stingă automat la ora 23:00, când vă culcați. De asemenea, puteți crea scene inteligente. Cu aceasta, puteți, de exemplu, să porniți încălzirea și iluminarea slabă și slabă pentru atunci când vizionați un film doar prin apăsarea unui buton. NSPanel poate suporta până la 8 widget-uri.

 

Telecomanda cu aplicație

Spune adio limitărilor și gestionează dispozitivele inteligente oriunde vrei - chiar și atunci când ești departe de casă, cum ar fi în vacanță, la serviciu sau într-o cafenea. NSPanel este compatibil cu aplicația eWeLink, astfel încât să puteți opera dispozitivele asociate de pe smartphone. Cu doar câteva clicuri, puteți ajusta setările sau puteți verifica dacă luminile din casa dvs. au fost stinse.

 

Controleaza dispozitivele cu comenzi vocale

Ai mâinile ocupate și trebuie să stingi luminile? Sau poate stai întins într-un pat confortabil și doresti să opriți încălzirea? Nu mai trebuie să vă mișcați de pe scaun sau să vă apropiați de smartphone de fiecare dată! NSPanel vă păstrează dispozitivele asociate în modul de așteptare și este compatibil cu asistenții vocali Google Assistant, Siri, Amazon Alexa și Alice, ceea ce înseamnă că le puteți controla prin voce. Cu doar câteva cuvinte, poți aprinde luminile sau aerul condiționat!

 

Posibilitate de grupare a dispozitivelor

Doriți să aprindeți luminile în toată casa sau doar în încăperi selectate, cum ar fi bucătăria și hol? Nu mai trebuie să porniți fiecare lampă sau bec separat! Comutatorul Sonoff NSPanel vă permite să grupați dispozitive de același tip, astfel încât să puteți controla nu numai fiecare dispozitiv separat, ci și pe toate simultan. De asemenea, puteți modifica cu ușurință setările selectate în orice moment.

 

Termostat integrat

Aparatul este echipat cu un termostat și senzori avansați pentru a detecta temperatura ambientala și vă ajută să o mențineți la nivelul dorit. Asociați-vă încălzitorul sau aparatul de aer condiționat și faceți-le să funcționeze automat, în funcție de preferințele dvs. De asemenea, puteți seta temperaturi diferite pentru diferite momente ale zilei. 20°C de la prânz până seara? 23°C noaptea? NSPanel se va asigura că încălzitorul și aparatul de aer condiționat mențin temperatura pe care o preferați!

 

Verificați vremea în timp real

Plecati din casă? Acum este nevoie doar de o privire la NSPanel pentru a ști dacă merită să iei o umbrelă cu tine. Dispozitivul acceptă conectivitate Wi-Fi, astfel încât poate afișa nu numai data și ora, ci și vremea în timp real. Pe display-ul dispozitivului veți găsi informații despre temperatura din interiorul și din exteriorul casei dvs. Mai mult, o pictogramă specială vă va permite să verificați, de exemplu, dacă afară este însorit, înnorat sau plouă.

 

Compatibilitate extinsa

NSPanel este compatibil cu majoritatea produselor Sonoff, cum ar fi întrerupătoarele, prizele, becurile sau benzile LED. De asemenea, vă permite să operați în mod convenabil unele dispozitive Philips Hue. Toate acestea vă oferă o mulțime de posibilități de a crea un sistem de casă inteligentă perfect adaptat pentru dvs.

Detalii

SKU
031745
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.