15%
  • Kit banda led digitala Smart RGB 5M, IP54, Sonoff L3 Pro [1]- savelectro.ro
  • Kit banda led digitala Smart RGB 5M, IP54, Sonoff L3 Pro [2]- savelectro.ro

Kit banda led digitala Smart RGB 5M, IP54, Sonoff L3 Pro

Sonoff
142,79 RON 167,99 RON valabil pana la 22 apr.
Livrare oriunde in Romania
Sonoff
Cod produs - SKU L3-5M-P
Metode de livrare:
  • Livrare la adresa: 19,99 RON
  • Ridicare din Easybox: 14,99 RON
Beneficii:
  • Retur in 14 zile
  • 1% cashback
Cereri de oferta: office@savelectro.ro

Produse recomadate

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

Oferă camerei tale o pată de culoare cu banda LED de la Sonoff! L3 Pro este echipat cu 150 de LED-uri și oferă până la 44 de scene inteligente. Prin urmare, îl vei folosi cu succes în multe ocazii. De asemenea, puteți regla temperatura și luminozitatea culorii și acceptă sincronizarea cu muzica. În plus, funcționează cu asistenți vocali.

 

Iluminare RGBIC

Banda L3 Pro folosește iluminare RGBIC, ceea ce înseamnă că fiecare LED poate fi controlat individual. Acest lucru le permite să lumineze in diferite culori în același timp. În schimb, iluminarea de fundal RGB standard permite afișarea unei singure culori pe toată lungimea benzii. Ai grijă de o atmosferă unică cu Sonoff!

 

Personalizați-o funcționarea în funcție de nevoile dvs

O cină în familie, o petrecere în grădină, o seară romantică - în aceste situații si multe altele similare, banda inteligentă Sonoff va veni in ajutorul vostru. Produsul oferă până la 44 de scene inteligente, astfel încât va satisface diferite așteptări ale utilizatorilor. Le puteți seta din aplicație și le puteți regla viteza. Pentru o libertate și mai mare de utilizare, profitați de funcția de cronometru - banda nu va mai funcționa la momentul pe care îl alegeți.

 

Perfect pentru petreceri

Organizezi o petrecere? O bandă inteligentă de la Sonoff va fi utilă! L3 Pro are un microfon încorporat cu sensibilitate ridicată. Acest lucru vă permite să sincronizați dispozitivul cu muzica. Tot ce trebuie să faceți este să activați modul Muzică.

 

Folosire simpla si eficienta

Dispozitivul funcționează cu asistenți vocali precum Amazon Alexa, Google Assistant și SmartThings. Doar prin comanda potrivită, puteți schimba scena, puteți seta luminozitatea sau temperatura culorii. În plus, puteți controla banda si prin aplicația eWeLink sau un comutator.

 

Instalare simpla si rapida

Montarea L3 Pro vă va lua doar un moment. Tot ce trebuie să faceți este să dezlipiți banda și să o lipiți în locul dorit. De asemenea, îi puteți ajusta lungimea în funcție de nevoile dvs. - doar tăiați-o cu foarfecele. În plus, se distinge prin construcția sa durabilă. Banda a fost acoperită cu un strat protector, ceea ce o face rezistentă la stropire și umiditate.

 

User-friendly

Acesta nu este sfârșitul avantajelor lui L3 Pro! Banda LED poate fi alimentată de un încărcător de la rețea, powerbank sau laptop. Este inclus un cablu USB-C pentru a conecta banda la dispozitiv. Bucurați-vă de confortul utilizării acestuia cu Sonoff.

 

Inclus in cutie

  • Banda LED
  • Switch
  • Cablu USB-C
  • Manual

Detalii

SKU
L3-5M-P
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 RON.