Camera copiilor

( 0 review )
173,00 LEI
  Privind finsajul roz fluorescent al acestui pendul lustra gandul ne duce imediat spre cum va arata amenajarea camerei unui tinere domnisoare. Este culoarea preferata a oricarei fetite si nu va ramane decat sa concentrati intregul concept de design in jurul acestei oportunitati. Fiind realizat din otel vopsit se va aseza perfect si stabil deasupra zonei mesei sau chiar in mijlocul camerei, iar lumina oferita va fi nesperat de calda si emotionala. Gratie finisajului negru la exteriorul abajurului puteti folosi multe alte culori si texturi pentru mobilier si pereti.
( 0 review )
173,00 LEI
       Atribuiti luminozitate si caldura spatiului instaland o lustra pendul in culori de alb si roz lucioase care se vor constitui in punct de legatura intre restul nuantelor cu care vor fi vopsiti peretii si aspectul mobilierului. Este ideala pentru a fi integrata in camera copilului, domnisoarele fiind incantate in mod special. Realizata din otel, lustra permite montarea unui bec pentru dulie clasica de tip E27. In functie de temperatura de culoare a sursei alese veti putea accentua si mai mult efectul cald conferit de reflexia luminii pe culoarea roz.
( 0 review )
425,00 LEI

        Creat in mod deosebit cu gandul de a oferi sensibilitate spatiului unde va fi montat, un pendul lustra cu mobilitate pentru pozitionare la inaltimea dorita este tot ce puteti cere cand ati decis ca este nevoie de o schimbare in spatiul bucatariei sau, de ce nu, in orice alta camera unde spiritul este mereu tanar. Nuanta roz fluorescenta aplicata pe suprafata din jurul becului are capacitatea de a modifica rapid si in bine lumina interioara oricat de anosta ar putea fi amenajarea, in timp ce negrul din exterior ii asigura o balansare vizuala excelenta.

( 0 review )
366,00 LEI

        Cu o deschidere generoasa a abajurului si cu dotarea speciala cu scripet pentru a o pozitiona exact la inaltimea dorita, aceasta lustra pendul va capta atentia si poate deveni centrul de gravitatie pentru restul amenajarii. Este ideal sa o folositi intr-o camera cu tavan inalt, iar daca spatiul este restrans aveti avantajul culorii mov vopsite pe otel care emite senzatia de extensie a dimensiunilor, alaturi de albul din interiorul abajurului ce amplifica si mai mult luminozitatea becului utilizat.

Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment